Диамантен гоблен - Елен

  • Кат. номер: 11

Диамантен гоблен, частично облепяне с кръгли диамантчета.

Размер на платното: 20х15см

Размер на картината: 17х12см

Ако не искате да го правите сами.Ние можем да ви направим готов диамантен гоблен (продава се без рамка). Можете да изберете от падащото меню.

КАК СЕ ПРАВИ ДИАМАНТЕН ГОБЛЕН

Във всеки комплект на Диамантените гоблени ще намерите:       

- платно с нарисувана на него схема  

комплект от цветни диамантчета.

специален химикал 

малка чинийка

- малко сухо лепило

Осигурете си твърда повърхност, на която да прикрепите гоблена докато го изработвате. Не е препоръчително да го свивате или навивате, след като сте започнали да лепите.Залепващата основа е защитена с покритие, което не отлепяйте изцяло предварително. Ако махнете защитното покритие лепилния слой поема прах и няма да се запелват мънистата.   Препоръчително е да отлепяте с надигане малка част и да работите участъка под нея. След като приключите работа отново да покриете със защитното покритие до цялостната направа на гоблена.  

След като получите комплекта в него ще има пликчета с мъниста, които са обозначени с номера. Изсипете в легенчето мънистата, които сте си избрали да лепите. Леко го разтръскайте настрани. Мънистата се преобръщат и подреждат в улейчетата. С помощта на писалката започнете да вземате и едно по едно да лепите мънистата. За да лепи писалката е необходимо първо да боднете върха и в сухото лепилото. Лепило има в комплекта и е обвито с предпазно фолио.  Еднократно бодване на писалката в сухото лепило е достатъчно за пренасянето на около 20 мъниста, след което боднете отново.След като приключите целия диамантен гоблен, проверете дали няма изпуснати мъниста и ако желаете го поставете в рамка.

14,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 14,00 лв.
Моля, изберете: